Cross 9e TBB Ch04 Essay

Chapter four

Business Values

N. W.: TYPE indicates that a problem is new, modified, or perhaps unchanged, the following.

NA problem new to this kind of edition with the Test Bank.

+A problem modified in the previous copy of the Check Bank. =A question within the previous model of the Check Bank.

TRUE/FALSE QUESTIONS

1 ) Unless a corporation violates a law, the actions will not raise questions about the role of corporations plus the effect of corporate ethics upon profit.

ANSWER: FPAGES: Section 1TYPE: D

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Risk Evaluation

2 . An overemphasis on long-run revenue maximization is the most common explanation that moral problems occur in business.

RESPONSE: FPAGES: Section 1TYPE: &

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Critical Pondering

3. The study of business ethics is concerned with the purposes of any business and just how that business achieves individuals purposes.

ANSWER: TPAGES: Section 1TYPE: In

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

4. Values is as well defined as what the law states.

answer: FPAGES: Section 1TYPE: N

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

five. Originally, the only goal or duty of the corporation was to maximize earnings.

answer: TPAGES: Section 1TYPE: N

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Critical Thinking

six. An action may be legal although not ethical.

RESPONSE: TPAGES: Section 1TYPE: =

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Critical Pondering

7. Operating in good faith gives a organization firm a better chance of guarding its activities in court.

answer: TPAGES: Section 1TYPE: =

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Legal

8. Organization codes are not law.

RESPONSE: TPAGES: Section 1TYPE: D

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Risk Research

9. Values is based more on analysis than judgment.

answer: FPAGES: Section 1TYPE: N

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Legal

10. When compared to business values, employee ethics is no important concern.

ANSWER: FPAGES: Section 2TYPE: N

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

10. Religious guidelines generally will be absolute with respect to the behavior of their adherents.

answer: TPAGES: Section 3TYPE: N

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Considering

12. Under the principle of rights theory, one individual's principles are as " right” as another's.

ANSWER: FPAGES: Section 3TYPE: =

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

13. In respect to utilitarianism, it does not matter how many people suffer a poor effect via an act.

answer: FPAGES: Section 3TYPE: =

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

14. The concept of company social responsibility is imposed on businesses by law.

response: fPAGES: Section 3TYPE: In

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Considering

15. Businesses can demonstrate corporate social responsibility simply by promoting desired goals that world deems useful.

answer: TPAGES: Section 3TYPE: +

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

sixteen. It is always clear what is ethical in a provided situation.

response: FPAGES: Section 4TYPE: N

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Considering

17. Managers must apply the same criteria to themselves as they do to the provider's employees.

ANSWER: TPAGES: Section 4TYPE: &

BUSPROG: EthicsAICPA: BB-Critical Thinking

18. Companies are required to create confidential devices so that staff and others can easily " raise red flags” about suspected illegal or perhaps unethical auditing and accounting practices.

response: TPAGES: Section 4TYPE: N

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Risk Analysis

19. Offered today's global communications network, most companies may assume that all their actions in other nations should go unnoticed.

RESPONSE: FPAGES: Section 5TYPE: D

BUSPROG: DiversityAICPA: BB-Critical Pondering

20. Some provisions of U. S. bribery laws are directed toward accountants.

answer: TPAGES: Section 5TYPE: =

BUSPROG: AnalyticAICPA: BB-Critical Considering

MULTIPLE-CHOICE concerns...



News

 Poetry Examination: Once More for the Lake simply by EB Light Essay

Poetry Examination: Once More for the Lake simply by EB Light Essay

Once More to the Lake In passage 12, Electronic. B. White colored is narrating the thunderstorm happening with the lake. He compares seems of the storm to…...

 Existentialism and Choices Study Paper

Existentialism and Choices Study Paper

Existentialists are commonly known as being troubled with human being degradation. A thing seen as ugly and negative or while related to naturalists. However existentialists are more than that.…...

 I Taxi cab Report Essay

I Taxi cab Report Essay

Stand of Material 1 . Organization concept installment payments on your Market analysis 3. 1 Demand of taxis 3. 2 Buyers 3. a few Competition…...

 Crm inside the Transportation Market Essay

Crm inside the Transportation Market Essay

SECTION ONE ADVANTAGES 1 . 0 BACKGROUND IN THE STUDY Inside the mid-twentieth hundred years, increased product availability to get consumers by simply mass advertising mass creation techniques…...

 Differneces and Similiarities of 13 colonies Essay

Differneces and Similiarities of 13 colonies Essay

Weather Differences Fresh England: The brand new England Groupe were inside the northern part of the territory, therefor this region had the longer winter seasons of all…...

 mother terresa Essay

mother terresa Essay

Mother Teresa acquired first been recognised by the Indian federal government more than a third of a hundred years earlier once she was awarded thePadma Shri in 1962 and the Jawaharlal Nehru Honor for Foreign…...